Gazduire ALOP

Modulele software implementate de Soft Expert sunt oferite şi în regim SaaS – Software as a Service, instalate pe servere dedicate şi oferite clienţilor prin intermediul Internetului. Cu alte cuvinte:

Nu aveti nevoie de infrastrucura IT dedicata

Din moment ce cititi aceste randuri aveti tot ce va trebuie – un browser de web şi acces Internet, nu trebuie decât să vă asiguraţi ca şi restul echipei dvs. beneficiaza de acelasi lucru. Nu aveţi nevoie de calculatoare dedicate, licente costisitoare de server, unitaţi şi software de back-up, baterii de UPS-uri sau de specialisti IT. De toate acestea ne ocupam noi!

Costuri iniţiale şi riscuri scăzute

În loc să plătiţi sume considerabile pentru solutii software dedicate numai pentru a descoperi ulterior ca nu reprezinta chiar ceea ce aveti nevoie, Soft Expert va permite la costuri lunare usor suportabile sa experimentaţi cu riscuri minime oportunitatea uneia a alteia dintre soluţii.

Implementare rapidă

Solutia este sustinuta de o infrastructura hardware potrivita, disparand astfel timpul necesar implementarii.

Ultimele versiuni gratuite, upgrade-uri mai frecvente

Pentru că aducem îmbunătăţiri permanente aplicaţiei software, ultima versiune a aplicaţiei va fi utilizată de toţi abonaţii, fără nici un cost suplimentar. Un client va accesa întotdeauna cea mai recentă versiune.

Securitate

Securitatea pe care o oferim aplicaţiei şi datelor clienţilor este garantată prin contracte cu toate părţile implicate. Consideram ca Manager Financiar ERP oferă o securitate şi o confidenţialitate a datelor mai ridicată decât cea pe care un client şi-o poate asigura intern.

Nu sunteti conditionat de prezenţa la birou

Puteti trimite un raport sau urmari activitatea firmei oricand şi de oriunde, fără să investiti în soluţii elaborate de acces prin retele private virtuale (VPN). Veţi interactiona cu echipa dvs. pe canale web securizate SSL – Secure Socket Layer, nu aveti nevoie decît de o legătură Internet.